Forside  :  Velkommen   :  Destinationer   :  Bestilling   :  Nyheder   :  Praktisk
 
   
Online søgning
Du kan søge din skibolig ved at vælge destination:
Destination
Hjælp 

Hotel Lo Stambecco***

 

 
Hotel Lo Stambecco***
Rustikt 3-stjernet hotel beliggende midt i skiterrænet på mellemstationen Plan Maison 500 m over byen. Mulighed for at ski til og fra hotellet. Hotellet byder på fine værelser, som alle har tv, telefon, eget bad og toilet. Mulighed for ophold i enkeltværelse, dobbeltværelse, tresengsværelse og familieværelse. Hotellet har døgnbemandet reception med saftyboks, restaurant med panoramaudsigt, bar, diskotek, spillerum, tv-lounge, terrasse med solstole og skikælder. Gæster der ankommer i bil kan parkere gratis i forbindelse med gondolen eller i p-kælder mod betaling.

Beliggenheden betyder at der normalt ikke er adgang til Cervinia by udenfor lifternes generelle åbningstid. Dog er der en aften om ugen, mod ekstra betaling, mulighed for en sen afgang fra byen med liften op til hotellet. Ved ankomst efter lifternes åbningstid på ankomstdagen foregår den sidste transport fra Cervinia til hotellet med snescooter. Denne betales lokalt med € 15,- pr. person.

Fakta:
Afst. til lift: 0 mAfst. til centrum: Kun adgang på ski eller med lift
Afst. til indkøb: -Morgenmad: Ja
Aftensmad: JaIkke ryger hotel: Ja
TV på værelse: JaFælles TV: Ja
Sauna: NejJacuzzi: Nej
Swimmingpool: Fitness: Nej
Kæledyr tilladt: NejSlutrengøring: Inkl.
Linned: Inkl.Andet:
NB!:

   
Vis flere >
   
   email: mail@timeoff.dk   |   tlf. +45 3538 2505   |   fax. +45 3543 1320 Copyright ©2023. All rights reserved. Developed by CiCoor